Inzicht bij

Ga je mee naar buiten om naar binnen te kijken?

We gaan buiten in de natuur ontdekken hoe de menselijke ervaring werkt en wie je echt bent. Samen op pad, zodat je letterlijk en figuurlijk in beweging komt. Soms begeven we ons buiten de gebaande paden. We kijken met een open en nieuwsgierige blik. We ontdekken dat de regels, aannames en overtuigingen die je hebt, eigenlijk allemaal uit gedachten bestaan en vragen ons af of ze wel waar zijn. Misschien blijkt dat het allemaal verzonnen is!

Ik heb geen ingewikkelde formules, methodes of stappenplan om je doelen te bereiken. Door inzicht in de werking van de menselijke ervaring en het ontdekken wie je echt bent, wordt alles vanzelf makkelijker. Zowel op je werk als prive.

Wil jij dat ook?

Sta je open voor (grote) verandering? Een fris uitgangspunt voor je leven? Vraag jij je ook af of de dingen anders zouden kunnen zijn dan je nu gelooft, dan hoe je nu denkt, leeft en alles ervaart? Buiten de gebaande paden, buiten je denkgrenzen, ligt alle ruimte en vrijheid die je je wenst. Of eigenlijk; die je al bent!

Nieuwsgierig? Je bent van harte welkom om samen te ont-dekken wat eerder bedekt werd door labels, overtuigingen, gedachtepatronen en aannames.

Life coaching in de natuur is een uitstekende manier om:

  • Inspiratie op te doen hoe je vrij en ontspannen kunt leven en werken
  • Te ontdekken hoe je meer rust en ruimte kunt ervaren door beter in balans te komen
  • Je te uiten, zodat je beter in verbinding komt met jezelf en je omgeving
  • Meer energie te krijgen en te genieten op alle vlakken van je leven
  • Meer (zelf)vertrouwen te krijgen, door inzicht hoe het werkt met gedachten en gevoel en wie je echt bent
  • Stappen te zetten, door letterlijk en figuurlijk in beweging te komen

Ga je mee naar buiten voor ontspanning en inspiratie?


Keuzes maken

Vindt jij het lastig om keuzes te maken?

Balans vinden

Hoe krijg je meer balans in je leven?

Jezelf zijn

Wil je op zoek gaan naar jezelf? Jezelf zijn en blij zijn met wie je bent?

Talenten en passies ontdekken

Wil jij je talenten en passies ontdekken?

Grenzen stellen

Wil jij nog beter je grenzen kunnen stellen en aangeven? Dat kan zijn in je werk of in je relaties.

Beter communiceren

Wil je beter met elkaar kunnen communiceren? Lopen gesprekken niet lekker en voel je je vaak verkeerd begrepen?

Relaties verbeteren

Wil jij je relaties thuis en op het werk verbeteren?

Over Nelieke

Dat wat er in mensen omgaat, heeft mij altijd geïnteresseerd. Hoezo is bij de één het glas halfvol en bij de ander halfleeg? Wat heb je nodig om beter in je vel te zitten, wat drijft je, wat zijn je passies?

Ik zie mijzelf als een levensgenieter en optimist. Puur, enthousiast en gevoelig. Heb respect voor mensen en de natuur, iedereen is de moeite waard.
Graag kijk ik met een open en nieuwsgierige blik en vraag me af, zou het ook anders kunnen zijn dan ik nu denk en zie? Zo ligt de hele wereld voor je open, is alles mogelijk, blijf ik me verwonderen en raak ik nooit uit ontdekt.

Mijn passies zijn reizen, natuur, mensen en sporten. Hou erg van het spontane leven, vind het fijn als alles openligt. Voor bijna alles wat je buiten kunt doen ben ik in, ik hou van de natuur en het buitenleven. Een vuurtje stoken, kamperen, lezen en luieren in mijn hangmat in de tuin, wandelen door bos en hei. Mountainbiken op de prachtige Veluwe.

Als lid van de activiteitencommissie ga ik regelmatig met de duikclub op stap. Daarnaast ben ik gek op skiën met ons gezin, pak graag een terrasje. Geniet van lekker eten en drinken.

Ik hou van gezelligheid, samen zijn met familie en vrienden en vind het ook erg prettig op mezelf. Hou van een feestje en ook van rust. Luister graag naar muziek en ook naar de geluiden in de natuur en naar de stilte. Ben dol op de zee, bergen en ruige natuur. Als ik mag kiezen tussen IJsland of New York, dan weet je het antwoord al.

beekhuizerzand neel door dick
Door Nelieke heb ik mezelf weer terug gevonden! Nelieke is professioneel en je voelt je heel snel op je gemak bij haar waardoor er goede diepe gesprekken komen.
John