Life Coaching

Ga je mee naar buiten om naar binnen te kijken?

We gaan buiten in de natuur ontdekken hoe de menselijke ervaring werkt en wie je echt bent. Samen op pad, zodat je letterlijk en figuurlijk in beweging komt. Soms begeven we ons buiten de gebaande paden. We kijken met een open en nieuwsgierige blik. We ontdekken dat de regels, aannames en overtuigingen die je hebt, eigenlijk allemaal uit gedachten bestaan en vragen ons af of ze wel waar zijn. Misschien blijkt dat het allemaal verzonnen is!

Ik heb geen ingewikkelde formules, methodes of stappenplan om je doelen te bereiken. Door inzicht in de werking van de menselijke ervaring en het ontdekken wie je echt bent, wordt alles vanzelf makkelijker. Zowel op je werk als prive.

Wil jij dat ook?

Sta je open voor (grote) verandering? Een fris uitgangspunt voor je leven? Vraag jij je ook af of de dingen anders zouden kunnen zijn dan je nu gelooft, dan hoe je nu denkt, leeft en alles ervaart? Buiten de gebaande paden, buiten je denkgrenzen, ligt alle ruimte en vrijheid die je je wenst. Of eigenlijk; die je al bent!

Nieuwsgierig? Je bent van harte welkom om samen te ont-dekken wat eerder bedekt werd door labels, overtuigingen, gedachtepatronen en aannames.

 

 

 

Herken jij dit?

 • Hoe krijg ik een betere balans tussen werk en prive?
 • Hoe kan ik beter omgaan met gebeurtenissen van buitenaf?
 • Hoe krijg ik meer verbinding in mijn relatie(s)?
 • Hoe krijg ik een beter contact met mijn collega(s)?
 • Hoe kom ik van mijn onrust, gepieker, stress, angst, irritaties of boosheid af?
 • Hoe krijg ik meer rust, ontspanning, vrijheid, energie, plezier, ruimte, passie, zin, tevredenheid of....in mijn leven?

Resultaat

 • Life coaching in de natuur is een uitstekende manier om:
 • Inspiratie op te doen hoe je vrij en ontspannen kunt leven en werken
 • Te ontdekken hoe je meer rust en ruimte kunt ervaren door beter in balans te komen
 • Je te uiten, zodat je beter in verbinding komt met jezelf en je omgeving
 • Meer energie te krijgen en te genieten op alle vlakken van je leven
 • Meer (zelf)vertrouwen te krijgen, door inzicht hoe het werkt met gedachten en gevoel en wie je echt bent
 • Stappen te zetten, door letterlijk en figuurlijk in beweging te komen

Ga je mee naar buiten voor ontspanning en inspiratie?


Life Coach

Is life coaching iets voor jou? En hoe gaat het in z'n werk?

Relatiecoach

Jezelf zijn en meer verbinding in je relaties.

Natuurcoach

Haal je ontspanning en Inspiratie uit de natuur.

Ontspanning coach

Luisteren naar je lijf.

Over Nelieke

Dat wat er in mensen omgaat, heeft mij altijd geïnteresseerd. Hoezo is bij de één het glas halfvol en bij de ander halfleeg? Wat heb je nodig om beter in je vel te zitten, wat drijft je, wat zijn je passies?

Ik zie mijzelf als een levensgenieter en optimist. Puur, enthousiast en gevoelig. Heb respect voor mensen en de natuur, iedereen is de moeite waard.
Graag kijk ik met een open en nieuwsgierige blik en vraag me af, zou het ook anders kunnen zijn dan ik nu denk en zie? Zo ligt de hele wereld voor je open, is alles mogelijk, blijf ik me verwonderen en raak ik nooit uit ontdekt.

Mijn passies zijn reizen, natuur, mensen en sporten. Hou erg van het spontane leven, vind het fijn als alles openligt. Voor bijna alles wat je buiten kunt doen ben ik in, ik hou van de natuur en het buitenleven. Een vuurtje stoken, kamperen, lezen en luieren in mijn hangmat in de tuin, wandelen door bos en hei. Mountainbiken op de prachtige Veluwe.

Als lid van de activiteitencommissie ga ik regelmatig met de duikclub op stap. Daarnaast ben ik gek op skiën met ons gezin, pak graag een terrasje. Geniet van lekker eten en drinken.

Ik hou van gezelligheid, samen zijn met familie en vrienden en vind het ook erg prettig op mezelf. Hou van een feestje en ook van rust. Luister graag naar muziek en ook naar de geluiden in de natuur en naar de stilte. Ben dol op de zee, bergen en ruige natuur. Als ik mag kiezen tussen IJsland of New York, dan weet je het antwoord al.

beekhuizerzand neel door dick
Nelieke was an amazing influence in my life during a tough period. She has a calming and non-judgemental energy that helped me find clarity, peace and understanding.
Michelle