Waarom kiezen voor Nelieke

Nelieke Eenvoud

Met Nelieke kom je letterlijk en figuurlijk in beweging. De makkelijke manier van coachen waarbij Nelieke de mogelijkheden, de rust en creativiteit van de natuur inzet.

Bekwaamheid

Nelieke haar rugzak zit vol met levenservaring, opleidingen en werkervaring. Nelieke kijkt met een open en frisse blik naar de wereld.

Echtheid

Nelieke kijkt naar wie je echt bent, zonder labels. Een ander vertrekpunt. Terug naar je eigen kompas, intuïtie, je basis.

Nieuwsgierigheid

Nelieke is oprecht nieuwsgierig naar wie jij bent. Samen ontdekken hoe het leven werkt en wie je echt bent. Als niks moet, wat wil er dan?

Originaliteit

Spontaniteit, wat komt erop? Een 180 graden andere blik. Als alles open ligt, wat is er dan te zien?

Ontdek jezelf, je bent het meer dan waard!

Over Nelieke

Het leven is voor mij als een groot avontuur, altijd op zoek naar nieuwe verrassingen. Als kind was ik vaak te vinden in de natuur, waar ik de tijd vergat, er was ook zoveel te ontdekken.

Ondanks dat ik wel eens onzeker was, greep ik kansen met beide handen aan. Op mijn 18e stapte ik voor het eerst het vliegtuig in, op weg naar Florida als au-pair. Een reis die gevolgd werd door een carrière in de reiswereld. Na 25 jaar kriebelde er iets en wilde ik iets anders doen met reizen, mensen, sporten en natuur.

Een van de redenen waarom ik besloot om coaching te gaan doen, was mijn wens om ouders van kinderen met chronische ziekten te begeleiden.

Als moeder van een kind met diabetes begreep ik als geen ander wat een uitdaging het is om alle ballen in de lucht te houden en je aandacht te verdelen. Werk, gezin, een zieke ouder, sport, vereniging, familie, vrienden, tijd voor jezelf.

Terwijl ik daar druk mee bezig was, besefte ik dat rust niet te vinden is in een eindeloze to-do lijst en je overal verantwoordelijk voor voelen. Dat kan je wel een tijdje volhouden, maar dat kostte me een hoop onrust en energie. Hoe kon ik dit patroon doorbreken?

De vraag bleef: Hoe kan je omgaan met steeds veranderende situaties en gebeurtenissen in je leven en jezelf zijn en blij zijn met wie je bent. Hoe werkt dat en wie ben je echt?

Dus besloot ik een sprong in het diepe te maken, heb mijn baan opgezegd en mezelf omgeschoold tot life coach in de natuur.

25 jaar werken in de reiswereld, vele ontmoetingen, ervaringen, ontdekkingen en opleidingen verder, wist ik veel meer, maar was ik nog steeds op zoek.

Tot ik een kijkwijze ontdekte om makkelijker te leven. Wie wil dat nou niet?

Een frisse aanvliegroute: de 3 Principes. Het Inside Out paradigma van Sydney Banks. Dit omschrijft hoe elke menselijke ervaring tot stand komt en wie je echt bent.

Nu leef ik met meer rust en vrijheid, en dat deel ik graag met anderen.

Of je nu worstelt met angst, onzekerheid, ziekte, verlies, of gewoon op zoek bent naar meer ontspanning, ik loop graag een eindje met je mee op jouw ontdekkingsreis naar een vrijer en lichter leven.

 

 

IMG_9209
Ik voel me weer vrij! Nadat ik contact op heb genomen met Nelieke, omdat ik mezelf kwijt was. Na 4 maanden voel ik me weer vrij, veel zelfverzekerder en kan mijn grenzen aangeven.
Meta