Waarom kiezen voor Nelieke

eenvoud Nelieke Life Coaching

Bij Nelieke krijg je 100% garantie dat je in beweging komt in de natuur. De makkelijke manier van coachen waarbij Nelieke de mogelijkheden, de rust en creativiteit van de natuur inzet. Zo kom je verder in je coach traject.

Bekwaamheid Nelieke Life Coaching

Nelieke haar rugzak zit vol met mensenkennis en levenservaring, dankzij opleidingen en werkervaring. Nelieke kijkt met een open en frisse blik naar de wereld.

Echtheid Nelieke Life Coaching

Nelieke is puur, echt en open, daarvan krijg je energie. Nelieke heeft respect voor mensen en de natuur, iedereen is gelijk en de moeite waard.

Bezieling Nelieke Life Coaching

Nelieke gaat op een open en enthousiaste manier op zoek naar wie jij bent. Wat maakt dat jij zo bent? Wat drijft je?

Ontdek jezelf, je bent het meer dan waard!

Over Nelieke

Dat wat er in mensen omgaat, heeft mij altijd geïnteresseerd. Hoezo is bij de één het glas halfvol en bij de ander halfleeg? Wat heb je nodig om beter in je vel te zitten, wat drijft je, wat zijn je passies?

Ik zie mijzelf als een levensgenieter en optimist. Puur, enthousiast en gevoelig. Heb respect voor mensen en de natuur, iedereen is de moeite waard.
Graag kijk ik met een open en nieuwsgierige blik en vraag me af, zou het ook anders kunnen zijn dan ik nu denk en zie? Zo ligt de hele wereld voor je open, is alles mogelijk, blijf ik me verwonderen en raak ik nooit uit ontdekt.

Mijn passies zijn reizen, natuur, mensen en sporten. Hou erg van het spontane leven, vind het fijn als alles openligt. Voor bijna alles wat je buiten kunt doen ben ik in, ik hou van de natuur en het buitenleven. Een vuurtje stoken, kamperen, lezen en luieren in mijn hangmat in de tuin, wandelen door bos en hei. Mountainbiken op de prachtige Veluwe.

Als lid van de activiteitencommissie ga ik regelmatig met de duikclub op stap. Daarnaast ben ik gek op skiën met ons gezin, pak graag een terrasje. Geniet van lekker eten en drinken.

Ik hou van gezelligheid, samen zijn met familie en vrienden en vind het ook erg prettig op mezelf. Hou van een feestje en ook van rust. Luister graag naar muziek en ook naar de geluiden in de natuur en naar de stilte. Ben dol op de zee, bergen en ruige natuur. Als ik mag kiezen tussen IJsland of New York, dan weet je het antwoord al.

beekhuizerzand neel door dick
Ik voel me weer vrij! Nadat ik contact op heb genomen met Nelieke, omdat ik mezelf kwijt was. Na 4 maanden voel ik me weer vrij, veel zelfverzekerder en kan mijn grenzen aangeven.
Meta