Waarom kiezen voor Nelieke

eenvoud Nelieke Life Coaching

Bij Nelieke krijg je 100% garantie dat je in beweging komt in de natuur. De makkelijke manier van coachen waarbij Nelieke de mogelijkheden, de rust en creativiteit van de natuur inzet. Zo kom je verder in je coach traject.

Bekwaamheid Nelieke Life Coaching

Nelieke haar rugzak zit vol met mensenkennis en levenservaring, dankzij opleidingen en werkervaring. Nelieke kijkt met een open en frisse blik naar de wereld.

Echtheid Nelieke Life Coaching

Nelieke is puur, echt en open, daarvan krijg je energie. Nelieke heeft respect voor mensen en de natuur, iedereen is gelijk en de moeite waard.

Bezieling Nelieke Life Coaching

Nelieke gaat op een open en enthousiaste manier op zoek naar wie jij bent. Wat maakt dat jij zo bent? Wat drijft je?

Ontdek jezelf, je bent het meer dan waard!

Over Nelieke

Dat wat er in mensen omgaat, heeft mij altijd geïnteresseerd. Hoezo is bij de één het glas halfvol en bij de ander halfleeg? Wat heb je nodig om beter in je vel te zitten, wat drijft je, wat zijn je passies, waar kies je voor?

Ik zie mijzelf als een levensgenieter en optimist. Puur, enthousiast en gevoelig. Mijn passies zijn reizen, natuur, mensen en sporten.

Mijn manier van coachen is toegankelijk, met een open houding, soms uitdagend en actiegericht. Ik werk vanuit mijn intuïtie en met gevoel.

Voordat ik gestart ben als life coach in de natuur heb ik ruim 25 jaar met heel veel plezier in de reiswereld gewerkt. Door de vele gesprekken met klanten en door de reizen die ik heb gemaakt, zit mijn rugzak vol met mensenkennis en levenservaring.

Ik heb me omgeschoold tot Life Coach voor Professionals bij het Atma Instituut https://www.atma.nl. een post-HBO Registeropleiding. De opleiding Natuurcoaching heb ik gevolgd bij https://innersteps.com. Bij het coachbureau de training wandelcoaching voor groepen. Door het volgen van nascholing, trainingen, coaching en intervisies ben en blijf ik continu in ontwikkeling.

Jouw talenten en passies ontdekken, kansen helder maken en concreet stappen zetten. Als Life Coach is het mijn passie jou hierin te begeleiden.

beekhuizerzand neel door dick
Ik voel me weer vrij! Nadat ik contact op heb genomen met Nelieke, omdat ik mezelf kwijt was. Na 4 maanden voel ik me weer vrij, veel zelfverzekerder en kan mijn grenzen aangeven.
Meta