Herken je dit?

 • Hoe krijg ik een betere balans tussen werk en prive?
 • Hoe kan ik beter omgaan met gebeurtenissen van buitenaf?
 • Hoe krijg ik meer verbinding in mijn relatie(s)?
 • Hoe krijg ik een beter contact met mijn collega(s)?
 • Hoe kom ik van mijn onrust, gepieker, stress, angst, irritaties of boosheid af?
 • Hoe krijg ik meer rust, ontspanning, vrijheid, energie, plezier, ruimte, passie, zin, tevredenheid of....in mijn leven?

Resultaat

 • Life coaching in de natuur is een uitstekende manier om:
 • Inspiratie op te doen hoe je vrij en ontspannen kunt leven en werken
 • Te ontdekken hoe je meer rust en ruimte kunt ervaren door beter in balans te komen
 • Je te uiten, zodat je beter in verbinding komt met jezelf en je omgeving
 • Meer energie te krijgen en te genieten op alle vlakken van je leven
 • Meer (zelf)vertrouwen te krijgen, door inzicht hoe het werkt met gedachten en gevoel en wie je echt bent
 • Stappen te zetten, door letterlijk en figuurlijk in beweging te komen

Ontspanningscoach 

Hoe werkt het?

We gaan gelijk lekker naar buiten om kennis te maken met elkaar tijdens een intake sessie in de natuur. Zo ervaar je meteen hoe life coaching werkt en we kijken wat er nu speelt in je leven, waar loop je tegenaan? Wat zijn je verlangens?

Aan het einde van de intake bepalen we samen welk traject bij je past. Mijn ervaring is dat 5 tot 8 coachsessies meestal voldoende zijn. Dit is natuurlijk per persoon verschillend en afhankelijk van het thema en hoe het traject verloopt.Bij burn-out en stress zijn vaak meerdere sessies gewenst.

Sta jij open voor verandering? Een fris uitgangspunt voor je leven? We gaan naar buiten om naar binnen te kijken. Waar bestaan je ervaringen eigenlijk uit? En wie ben je nu echt?

Samen op pad, zodat je letterlijk en figuurlijk in beweging komt. De sessies buiten gaan altijd door, ongeacht het weer en de weersvoorspellingen (die er vaak naast zitten). Soms gaan we buiten de gebaande paden. Buiten je denkgrenzen, ligt alle ruimte en vrijheid die je wenst. Of eigenlijk; die je al bent! We kijken met een open, nieuwsgierige en frisse blik.

Buiten zijn werkt ontspannend en inspirerend. De natuur zetten we in als metafoor, waardoor jij je herinnert wat jouw ware natuur is. We doen natuurcoach oefeningen die hele praktische inzichten geven. Hierdoor wordt alles vanzelf makkelijker. Zowel op je werk als privé. In de natuur heeft alles zijn eigen tijd en tempo en toch komt alles altijd af.

Ga je mee naar buiten op ontdekking? Je bent van harte welkom!

Weten wat een ontspanningscoach voor jou kan betekenen?

Over Nelieke

Dat wat er in mensen omgaat, heeft mij altijd geïnteresseerd. Hoezo is bij de één het glas halfvol en bij de ander halfleeg? Wat heb je nodig om beter in je vel te zitten, wat drijft je, wat zijn je passies?

Ik zie mijzelf als een levensgenieter en optimist. Puur, enthousiast en gevoelig. Heb respect voor mensen en de natuur, iedereen is de moeite waard.
Graag kijk ik met een open en nieuwsgierige blik en vraag me af, zou het ook anders kunnen zijn dan ik nu denk en zie? Zo ligt de hele wereld voor je open, is alles mogelijk, blijf ik me verwonderen en raak ik nooit uit ontdekt.

Mijn passies zijn reizen, natuur, mensen en sporten. Hou erg van het spontane leven, vind het fijn als alles openligt. Voor bijna alles wat je buiten kunt doen ben ik in, ik hou van de natuur en het buitenleven. Een vuurtje stoken, kamperen, lezen en luieren in mijn hangmat in de tuin, wandelen door bos en hei. Mountainbiken op de prachtige Veluwe.

Als lid van de activiteitencommissie ga ik regelmatig met de duikclub op stap. Daarnaast ben ik gek op skiën met ons gezin, pak graag een terrasje. Geniet van lekker eten en drinken.

Ik hou van gezelligheid, samen zijn met familie en vrienden en vind het ook erg prettig op mezelf. Hou van een feestje en ook van rust. Luister graag naar muziek en ook naar de geluiden in de natuur en naar de stilte. Ben dol op de zee, bergen en ruige natuur. Als ik mag kiezen tussen IJsland of New York, dan weet je het antwoord al.

beekhuizerzand neel door dick
"Nelieke is a great coach. She is super easy to talk to and knows how to guide you through the conversation and when to ask the right questions. She really helped me slow down and reconnect with myself. Highly recommended!"
Joanna