Walk of Life

Eerstvolgende datum dat je meekunt is op zaterdag 12 november van 09.30 tot 11.30 uur.

In samenwerking met Anna van der Wal van Eoto organiseert Nelieke Life Coaching The Walk of Life.

Vrijdag 9 september van 09.30-11.30 uur of
Zaterdag 8 oktober van 09.30-11.30 uur

The Walk of Life is niet alleen een mooi liedje, vanaf nu is het ook een hele mooie stilte wandeling!

Tijdens deze wandeling ontdek je wat het leven jou tot nu toe gebracht heeft en welke lessen je hieruit kunt halen.

Het is een ontspannen wandeling, waarbij we gebruik maken van de natuur. De natuur nodigt uit tot vertraging en verstilling, zodat je vanuit mildheid weer contact met jezelf kunt maken. Zo merk je dat je groter bent dan je dagelijkse zelf.

Er is plaats voor max. 6 personen.

VOOR WIE?

The Walk of Life is voor iedereen die nieuwsgierig is naar wat je kunt ontdekken als je terugblikt op je eigen leven. Vanuit compassie. Op dit moment ben je:

 • Druk in je hoofd
 • Streng voor jezelf
 • Onzeker
 • Onrustig

In de natuur ontwikkel je vriendelijkheid voor jezelf en voor anderen. Je ontwikkelt je relativeringsvermogen om vanuit mildheid naar jezelf te kunnen kijken en dat vergroot je zelfvertrouwen.

 

Opbouw

Je wordt door ons opgevangen bij het ontmoetingspunt, waar wij (Anna en ik) ons eerst aan je voorstellen. We leggen uit hoe de invulling van deze ochtend gaat zijn en vervolgens lopen we een klein stukje naar het startpunt.

Daar beginnen we met behulp van een bijzondere oefening met aandacht geven aan de start van je leven. Hierin mag je echt voelen dat jij er mag zijn.

Vervolgens gaan we op pad en raken we verschillende levensfases aan. Je staat stil bij de ontwikkelingen die je heb meegemaakt, bij je krachten en je overwinningen. Zo maak je weer contact met wie je van binnen bent.

Meld je hier aan!

 

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  DIT ZIJN WIJ

  Anna van der Wal is biografisch coach en lichaamsgericht traumacoach. Zij combineert het levensverhaal met lichaamsgerichte oefeningen voor integratie van levenservaringen in het hier en nu.

  Ik ben lifecoach in de natuur en mijn rugzak zit vol met mensenkennis en levenservaring. Ik kijk met een open en frisse blik naar de wereld en met mijn manier van coachen zet ik dagelijks de mogelijkheden, de rust en creativiteit van de natuur in.

  B622B7B4-3DB8-485A-B014-1114DDA63538
  De ochtend heb ik als heerlijk en inspirerend ervaren. Het mooie weer en de omgeving heeft zeker bijgedragen aan de prachtige ervaring maar jullie zorgen er beide voor dat er een hele veilige setting ontstaat waarin ruimte is voor gevoel, vooral het werken met de combinatie van lichaam (zintuigen) en geest vind ik een verademing en maakt het voor mij een helende ervaring. Dank jullie wel!
  Sylvia