EEN VELD VOL ZONNEBLOEMEN

Aanbod

Lifecoaching in de natuur

Voor jou

Voor de werkgever

Vertrouwenspersoon

De 3 principes

Activiteiten

Nelieke life Coaching

4,9
20 reviews

Lifecoach in Harderwijk

EEN VELD VOL ZONNEBLOEMEN

De 3 principes in uitvoering. Deel 1.

Body and Brain.

Tijdens de landelijke dag voor de wandelcoaches die we met elkaar organiseren, mocht ik het ochtendprogramma invullen. Het thema voor deze dag:  “Body and Brain”, elkaar beter leren kennen en verbinden.

Hoe lekker is dat om in de buitenlucht te doen. Graag neem ik je mee in het “mijn verhaal.”

Zoek een kaart die je aanspreekt en vertel waarom?

Zo begonnen we als opwarmer met de inspiratiekaarten van de Nobco.

Zoek een kaart uit die je aanspreekt en vertel waarom?

Zonnebloemen

Het veld met de zonnebloemen, daar viel meteen mijn oog op. Geel is mijn lievelingskleur, zo heb ik een gele jas, trui, vest, koffer, lingeriesetje,  dekbedovertrek en ga zo maar door. Geel daar word ik blij van, de kleur staat voor mij voor energie, vrolijkheid, de zon, warmte, de horizon. Nou ben ik midden in zomer tijdens een hittegolf geboren, wie weet speelt dat ook mee.

Wat ik leuk vind aan zonnebloemen is dat ze heel natuurlijk naar de zon toe draaien, naar het licht.

Heb je wel eens gekeken naar het hart van een zonnebloem? Prachtig om te zien, wat een sparkles.

Lichter, meer gemak

Dat is waarom ik graag met mensen werk, om samen te ontdekken waar het lichter is, waar meer gemak is te vinden, waardoor je weer lekker in je vel zit, energie hebt.

Een heel veld vol.

Hoe werkt het?

Dat is dus wat dit beeld bij mij oproept. Leuk om meteen even mijn inzicht in de werking van de 3 principes erop los te laten. Dat is dus geen methode, maar een beschrijving hoe het leven werkt en wie je echt bent.

Verhaaltjes geloven

Zo roept elk beeld bij iedereen een andere gedachte en gevoel op. Er ontstaat een verhaaltje in je hoofd, die jij gelooft, die waar lijkt.

Creatiekracht

Het maakt dus niet uit welk plaatje je pakt, de 3 principes zijn altijd aan het werk, je kijkt, je beleeft, je ervaart het denken en daar voel je van alles bij. Het denken is een creatie kracht, super handig, ook al lijkt dat niet altijd zo.

Zo werkt onze menselijke ervaring voor iedereen hetzelfde alleen beleven wij het allemaal anders.

Wordt vervolgd.

Wat roept het beeld van zonnebloemen bij jou op?