Welkom bij Nelieke Life Coaching - Coach Harderwijk

Aanbod

Nelieke life Coaching

4,9
20 reviews

Lifecoach in Harderwijk

Welkom bij Nelieke Life Coaching - Coach Harderwijk

Het leven is voor mij een avontuur vol verrassingen. Als kind was ik vaak te vinden in de natuur, waar ik de tijd vergat en zoveel te ontdekken had. Ondanks momenten van onzekerheid greep ik kansen met beide handen aan. Op mijn 18e ging ik als au-pair naar Florida, gevolgd door 25 jaar werken in de reiswereld.

Een belangrijke reden om coaching te doen, was mijn wens om ouders van kinderen met een chronische ziekte te begeleiden. Als moeder van een kind met diabetes begrijp ik als geen ander hoe uitdagend het is om alle ballen in de lucht te houden en je aandacht te verdelen tussen werk, gezin, zorg, sport, familie, vrienden en tijd voor jezelf.

Terwijl ik hiermee druk bezig was, besefte ik dat rust niet te vinden is in een eindeloze to-do lijst en het gevoel overal verantwoordelijk voor te zijn. Totdat ik ontdekte hoe je makkelijker kunt leven door inzicht in de 3 Principes, het Inside-Out Paradigma van Sydney Banks. Deze principes beschrijven hoe we als mens alles beleven en wijzen erop dat je al heel bent.

Nu leef ik met meer rust en vrijheid, en dat deel ik graag met anderen.

Coaching in Harderwijk

Heb je last van stress? Voel je je vaak gehaast en moe? Misschien heb je al van alles geprobeerd om rust te vinden, maar niets lijkt echt te helpen. De oplossing ligt niet in meer doen, maar juist in minder. Het gaat om het begrijpen van je natuurlijke gedachten- en gevoelsysteem. Het besef dat je niet je gedachten bent of de rollen die je vervult, maar veel meer dan dat.

We ontdekken samen dat je alles al in je hebt om op een natuurlijke manier met uitdagingen om te gaan. Net als de natuur ben je creatief, veerkrachtig, intuïtief, uniek, en altijd in beweging en ontwikkeling. Het enige wat je tegenhoudt zijn je gedachten. Je hoeft deze niet te veranderen, maar alleen te herkennen hoe dit werkt en wie je echt bent.

Mijn aanbod

Ik bied life coaching aan in Harderwijk, gericht op rust, ontspanning en vrijheid. Door te herkennen waar je ervaringen uit bestaan en wie je van nature bent, kun je beter omgaan met de uitdagingen van het leven. Na een telefonische kennismaking starten we met een intake sessie in de natuur rondom Harderwijk. Zo ervaar je meteen hoe life coaching werkt en onderzoeken we wat er nu speelt in je leven. Waar loop je tegenaan? Wat zijn je verlangens? Aan het einde van de intake bepalen we samen welk traject bij je past. Mijn ervaring is dat 5 tot 8 coachsessies meestal voldoende zijn, afhankelijk van jouw thema en het verloop van het traject. Bij burn-out en stress zijn vaak meerdere sessies gewenst.

Wandelcoaching in de natuur

Met wandelcoaching kom je letterlijk en figuurlijk in beweging. Buiten zijn werkt ontspannend en inspirerend. We gebruiken de natuur als metafoor om praktische inzichten te bieden, waardoor alles vanzelf makkelijker wordt, zowel op je werk als privé. In de natuur heeft alles zijn eigen tijd en tempo en toch komt alles altijd samen.

Wandelcoaching voor groepen

Ga met je team mee naar buiten en ontdek waar ontspanning en energie uit bestaan. Tijdens wandelcoaching voor groepen komen je medewerkers letterlijk en figuurlijk in beweging. De natuur biedt inspiratie en ontspanning.

Activiteiten aanbod:

  • Lunchwandelingen: Korte, verfrissende wandelingen tijdens de lunchpauze.
  • Vergaderwandelingen: Houd vergaderingen tijdens het wandelen.
  • Inspiratiewandelingen: Geleide wandelingen om te inspireren en te ontdekken.

Vertrouwenspersoon

Als werkgever ben je verplicht om je medewerkers te beschermen en een veilige werkomgeving te bieden. Als vertrouwenspersoon kan ik daarbij helpen. Bij ongewenste omgangsvormen en/of integriteitskwesties kunnen je medewerkers bij mij veilig hun verhaal kwijt. Vanuit mijn rol als vertrouwenspersoon kan ik hen informeren over en begeleiden bij eventuele vervolgstappen.

Neem de stap naar een nieuw begin

Nieuwsgierig? Sta je open om anders te kijken dan je gewend bent? Ga mee naar buiten voor een frisse kijk op ontspannen leven. Je bent van harte welkom!

Meer weten?

“Door deze inzichten ervaar ik meer gemak, rust, ontspanning, vrijheid in mijn werk en leven.”

Of laat je inspireren

HOE INTEGER BEN JIJ?

Hoe integer ben jij? Tijdens mijn training als Vertrouwenspersoon werd ik gevraagd om mijn integriteit te beoordelen....

“IK WEET NIET WAT IK MORGEN MOET ZEGGEN.”

Omgaan met rouw en verlies op de werkvloer: tips voor werkgevers en werknemers “Ik weet niet wat...

“IK HEB ER DE HELE NACHT NIET VAN GESLAPEN”

Begeleiding tijdens gesprekken: een steun voor medewerkers “Ik heb er de hele nacht niet van geslapen,” zegt...