Welkom bij Nelieke Life Coaching - Life Coach Harderwijk

Aanbod

Nelieke life Coaching

4,9
20 reviews

Lifecoach in Harderwijk

Welkom bij Nelieke Life Coaching - Lifecoach Harderwijk

Ben je op zoek naar meer balans en rust in je leven? Als ervaren life coach en wandelcoach in de prachtige natuur van Harderwijk help ik je graag op weg. Mijn passie voor de natuur begon al op jonge leeftijd. Als kind vond ik rust buiten en dat is niet zo gek, want wij zijn natuur. Na een avontuur als au-pair in Florida en 25 jaar in de reiswereld, combineer ik nu mijn liefde voor reizen, mensen, sporten en natuur in mijn werk als life coach.

Iedereen heeft helderheid, wijsheid en veerkracht in zich. Ik help je deze wijsheid te ontdekken, zodat je ontspannen kunt werken en leven. Mijn coaching vertrekt vanuit het idee dat je al oké bent zoals je bent. We gebruiken de natuur om rust en reflectie te vinden, zodat jij helderheid krijgt over jezelf en je leven.

Op zoek naar een lifecoach Harderwijk? Lees verder of neem gerust contact met mij op.

Ontdek jouw weg naar rust en ontspanning

Ervaar je stress? Voel je je gehaast en moe? Misschien heb je al van alles geprobeerd om rust te vinden, maar niets lijkt te helpen. De oplossing ligt niet in meer doen, maar juist in minder. Begrijp hoe je gedachten en gevoelens werken en ontdek dat je alles al in je hebt om op een natuurlijke manier met uitdagingen om te gaan. 

Mijn aanbod

Tijdens coaching in de natuur ontdek je hoe je gedachten en gevoelens je tegenhouden. We gaan samen op pad en onderzoeken wat er in je leven speelt en waar je tegenaan loopt. Na een telefonische kennismaking beginnen we met een intake sessie in de natuur. Hier krijg je een indruk van hoe lifecoaching werkt en bepalen we samen welk traject het beste bij je past. Mijn ervaring leert dat 5 tot 8 sessies meestal voldoende zijn, afhankelijk van jouw situatie. Bij burn-out en stress zijn vaak meerdere sessies nodig.

Lifecoaching in de natuur van Harderwijk

Wandelcoaching, lifecoaching vanuit inzicht in de 3 principes staat bij mij centraal, waarbij je waarbij je rust en reflectie in de natuur ervaart. Buiten zijn heeft een ontspannende en inspirerende werking. We gebruiken de natuur als metafoor, zodat jij je herinnert wat jouw ware natuur is. Natuurcoach oefeningen bieden praktische inzichten, waardoor het leven zowel op werk als privé makkelijker wordt. In de natuur heeft alles zijn eigen tempo en toch komt alles altijd af.

Wandelcoaching voor groepen

Neem je team mee naar buiten en ontdek waar ontspanning en energie uit bestaan. Tijdens wandelcoaching voor groepen komen je medewerkers letterlijk en figuurlijk in beweging. De natuur biedt inspiratie en ontspanning.

Activiteiten aanbod:

  • Lunchwandelingen: korte, verfrissende wandelingen tijdens de lunchpauze.
  • Vergaderwandelingen: houd vergaderingen tijdens het wandelen.
  • Inspiratiewandelingen: geleide wandelingen om te inspireren en te ontdekken.

Vertrouwenspersoon

Als werkgever ben je verplicht om je medewerkers te beschermen en een veilige werkomgeving te bieden. Als vertrouwenspersoon help ik hierbij. Bij ongewenste omgangsvormen en/of integriteitskwesties kunnen je medewerkers bij mij veilig hun verhaal kwijt. Ik informeer en begeleid hen bij eventuele vervolgstappen.

Ben je nieuwsgierig? Sta je open voor een frisse kijk op ontspannen leven? Neem gerust contact met mij op. 

Meer weten?

“Door deze inzichten ervaar ik meer gemak, rust, ontspanning, vrijheid in mijn werk en leven.”

Of laat je inspireren

HOE INTEGER BEN JIJ?

Hoe integer ben jij? Tijdens mijn training als Vertrouwenspersoon werd ik gevraagd om mijn integriteit te beoordelen....

“IK WEET NIET WAT IK MORGEN MOET ZEGGEN.”

Omgaan met rouw en verlies op de werkvloer: tips voor werkgevers en werknemers “Ik weet niet wat...

“IK HEB ER DE HELE NACHT NIET VAN GESLAPEN”

Begeleiding tijdens gesprekken: een steun voor medewerkers “Ik heb er de hele nacht niet van geslapen,” zegt...