Tarieven

Ben je benieuwd of coaching wat voor je is en wat het voor je kan doen?

Je bent welkom! Bel of mail even voor een kennismaking in de natuur!

Tarieven zijn voor particulieren incl. BTW en voor bedrijven en organisaties excl. BTW.

Een individuele coachsessie duurt minimaal een uur en maximaal anderhalf uur. Mijn ervaring is dat 5 tot 8 coachsessies meestal voldoende zijn. Dit is natuurlijk per persoon verschillend en afhankelijk van het traject en tempo.

We starten alle trajecten met een intakesessie zodat je kunt kennismaken met mij als natuurcoach en mijn werkwijze. Ook is het erg belangrijk dat er een klik is en een wederzijds vertrouwen. Samen kunnen we bepalen welk traject bij je past.

De sessies buiten gaan altijd door, ongeacht het weer en de weersvoorspellingen (die er vaak naast zitten). De weersomstandigheden kunnen we benutten, ook als het regent. Want regen kan een mooie symbolische betekenis hebben die tot inzichten leidt.

Ben je verhinderd en genoodzaakt een coachsessie te verplaatsen? Je kunt een sessie kosteloos annuleren tot 48 uur voorafgaand aan de afspraak, dit dient telefonisch te gebeuren. Bij het afmelden binnen 48 uur van de gemaakte afspraak wordt het tarief van een coachsessie in rekening gebracht.

Intake Life Coaching

99

  • Intake in de natuur
  • sessie van 60 - 90 minuten
Meer informatie

Coachtraject 5 sessies

699

  • 5 individuele coachsessies
  • van 60 - 90 minuten per sessie
Meer informatie

Coachtraject 8 sessies

1099

  • 8 individuele coachsessies
  • van 60 - 90 minuten per sessie
Meer informatie

Vervolg coachsessie

125

  • vervolg sessie na traject
  • van 60 - 90 minuten per sessie
Meer informatie

Vergoedingen

Er zijn diverse mogelijkheden met betrekking tot vergoedingen. Check de voorwaarden van je cao wat betreft vergoedingen voor coachtrajecten. Steeds meer bedrijven hebben in het kader van persoonlijke ontwikkeling een vitaliteitsplan of coachbudget opgenomen.

Neem contact op met je HR manager of leidinggevende en ontdek of je traject via een Persoonlijk Ontwikkel Budget (POB) vergoed kan worden.

Heb je een arbeidsongeschiktheidsverzekering of UWV uitkering? Informeer naar de mogelijkheden tot vergoeding.

Ondernemers en zelfstandigen kunnen de kosten voor coaching fiscaal opvoeren als bedrijfskosten.

Ga je mee naar buiten voor ontspanning en inspiratie?

Over Nelieke

Dat wat er in mensen omgaat, heeft mij altijd geïnteresseerd. Hoezo is bij de één het glas halfvol en bij de ander halfleeg? Wat heb je nodig om beter in je vel te zitten, wat drijft je, wat zijn je passies?

Ik zie mijzelf als een levensgenieter en optimist. Puur, enthousiast en gevoelig. Heb respect voor mensen en de natuur, iedereen is de moeite waard.
Graag kijk ik met een open en nieuwsgierige blik en vraag me af, zou het ook anders kunnen zijn dan ik nu denk en zie? Zo ligt de hele wereld voor je open, is alles mogelijk, blijf ik me verwonderen en raak ik nooit uit ontdekt.

Mijn passies zijn reizen, natuur, mensen en sporten. Hou erg van het spontane leven, vind het fijn als alles openligt. Voor bijna alles wat je buiten kunt doen ben ik in, ik hou van de natuur en het buitenleven. Een vuurtje stoken, kamperen, lezen en luieren in mijn hangmat in de tuin, wandelen door bos en hei. Mountainbiken op de prachtige Veluwe.

Als lid van de activiteitencommissie ga ik regelmatig met de duikclub op stap. Daarnaast ben ik gek op skiën met ons gezin, pak graag een terrasje. Geniet van lekker eten en drinken.

Ik hou van gezelligheid, samen zijn met familie en vrienden en vind het ook erg prettig op mezelf. Hou van een feestje en ook van rust. Luister graag naar muziek en ook naar de geluiden in de natuur en naar de stilte. Ben dol op de zee, bergen en ruige natuur. Als ik mag kiezen tussen IJsland of New York, dan weet je het antwoord al.

beekhuizerzand neel door dick
Nelieke is een inspirerende vrouw die je weet te raken en wakker te schudden. Zij kan op een warme manier zeer scherp zijn. Ik kan de groepssessies in de natuur van harte aanbevelen, het heeft mij nieuwe inzichten gegeven over mijzelf. Ook in een groep kom je zeker ook persoonlijk bij Nelieke tot je recht.
Wietske