Welkom bij Nelieke Life Coaching - Wandelcoach Harderwijk

Aanbod

Nelieke life Coaching

4,9
20 reviews

Lifecoach in Harderwijk

Ontdek de kracht van de natuur en jezelf

De rustgevende werking van de natuur combineer ik met ervaringsgerichte coaching, zodat je zelf kunt ontdekken hoe je meer ontspannen jezelf kunt zijn. Mijn passie voor de natuur begon al in mijn jeugd en is altijd een bron van inspiratie geweest. Na 25 jaar werkervaring in de reiswereld heb ik me omgeschoold tot life coach in de natuur.

Wandelcoaching: Een natuurlijke weg naar balans

Met wandelcoaching gaan we de natuur in, waar je kunt ontdekken waar je ervaring van stress en onrust uit bestaat. We hebben als mens een natuurlijk denk- en voelsysteem. Dat is voor iedereen hetzelfde, maar we beleven het allemaal anders. Inzicht in dit systeem en een gevoel krijgen voor wie je echt bent, kan ervoor zorgen dat je vaker rust en ontspanning ervaart. Van nature beschik je over welzijn, wijsheid en veerkracht. Tijdens coaching in de natuur kun je dit zelf ontdekken en ervaren. Je bent van harte welkom om samen op stap te gaan.

Vind rust en inzicht tijdens het wandelen

Heb je last van stress en voel je je vaak onrustig? Misschien heb je al verschillende methoden geprobeerd, zoals positief denken en meditatie, maar niets lijkt blijvend te helpen. Door tijdens het wandelen in de natuur te reflecteren, ontdek je hoe je gedachten en gevoelens werken. Inzicht zorgt voor meer gemak en ontspanning in je dagelijkse leven. We wandelen in de mooie natuur rondom Harderwijk.

Wandelcoaching in de natuur rondom Harderwijk

Vind rust en reflectie in de natuur tijdens een wandeling. Buiten zijn werkt ontspannend en inspirerend. We gebruiken de natuur als metafoor, waardoor jij zelf ontdekt wie je echt bent. Natuurcoach oefeningen bieden praktische inzichten, waardoor het leven zowel op werk als privé makkelijker wordt. In de natuur heeft alles zijn eigen tempo en toch komt alles altijd samen.

Wandelcoaching Harderwijk voor groepen

Neem je team mee naar buiten en ontdek waar ontspanning en werkplezier uit bestaan. Tijdens groepswandelcoaching komen je medewerkers letterlijk en figuurlijk in beweging. De natuur biedt inspiratie en ontspanning. Als werkgever wil je vitale medewerkers die met plezier hun werk doen. Ga met je team naar buiten en ontdek waar energie en ontspanning vandaan komen en hoe een betere balans je werk prettiger maakt.

Activiteiten Aanbod:

  • Lunchwandelingen: Korte, verfrissende wandelingen tijdens de lunchpauze.
  • Vergaderwandelingen: Houd vergaderingen terwijl je wandelt.
  • Inspiratiewandelingen: Geleide wandelingen om te inspireren en te ontdekken.

Hoe werkt wandelcoaching in de natuur?

Na een telefonische kennismaking starten we met een intake sessie in de natuur. Zo ervaar je meteen hoe wandelcoaching werkt en onderzoeken we wat er nu speelt in je leven. Waar loop je tegenaan? Wat zijn je verlangens? Aan het einde van de intake bepalen we samen welk traject bij je past. Mijn ervaring is dat 5 tot 8 coachsessies meestal voldoende zijn, afhankelijk van het thema en hoe het traject verloopt. Bij burn-out en stress zijn vaak meerdere sessies gewenst.

Sta jij open voor verandering?

Een fris uitgangspunt voor je leven? We gaan naar buiten om naar binnen te kijken. Waar bestaan je ervaringen eigenlijk uit? En wie ben je nu echt? Samen op pad, zodat je letterlijk en figuurlijk in beweging komt. De sessies buiten gaan altijd door, ongeacht het weer en de weersvoorspellingen. Soms gaan we buiten de gebaande paden. Buiten je denkgrenzen ligt alle ruimte en vrijheid die je wenst. Of eigenlijk; die je al bent! We kijken met een open, nieuwsgierige en frisse blik.

Ga je mee naar buiten op ontdekking?

Je bent van harte welkom!

Meer weten?

“Door deze inzichten ervaar ik meer gemak, rust, ontspanning, vrijheid in mijn werk en leven.”

Of laat je inspireren

HOE INTEGER BEN JIJ?

Hoe integer ben jij? Tijdens mijn training als Vertrouwenspersoon werd ik gevraagd om mijn integriteit te beoordelen....

“IK WEET NIET WAT IK MORGEN MOET ZEGGEN.”

Omgaan met rouw en verlies op de werkvloer: tips voor werkgevers en werknemers “Ik weet niet wat...

“IK HEB ER DE HELE NACHT NIET VAN GESLAPEN”

Begeleiding tijdens gesprekken: een steun voor medewerkers “Ik heb er de hele nacht niet van geslapen,” zegt...