HOERA GESLAAGD

Aanbod

Lifecoaching in de natuur

Voor jou

Voor de werkgever

Vertrouwenspersoon

De 3 principes

Activiteiten

Nelieke life Coaching

4,9
20 reviews

Lifecoach in Harderwijk

HOERA GESLAAGD

Wist je dat,

de Vingerhoedsplant wel 90 bloemen aan één steel heeft zitten. Dat is toch ongelooflijk veel. Magisch mooi. Het duurt 2 jaar voordat de eerste bloemen verschijnen. Deze plant in de natuur groeit en bloeit vanzelf. Voelt zich thuis op open en lichte plekken in het bos. Hier kunnen ze grote groepen vormen.

 

 

En het bos, langs de weg en ook de tuinen staan er nu vol mee. In allemaal prachtige kleuren. Waar gaat dit verhaal heen, hoor ik je denken. Wat heeft dit met geslaagd te maken? Komt ie.

Volledige uitgerust.

Zo hebben wij als mens ook allemaal een prachtig lijf met alles erop en eraan. Zowel fysiek als mentaal zijn we volledig uitgerust voor dit leven. Alleen denken we vaak van niet. We willen steeds sneller groeien en bloeien. We vergelijken ons met elkaar. Waardoor we ons continu druk, onrustig en gejaagd voelen en in de actiestand staan.

Op weg waar naartoe? Naar beter, best of beste?

Oneindig potentieel.

Net als in de natuur- wij zijn natuur- heeft alles een eigen tijd en tempo. We hoeven ons alleen maar te herinneren wie we van nature zijn, wie we echt zijn; een oneindig potentieel, ruim, vrij, liefde.

Its Beyond Words, look for a feeling – Sydney Banks –

Je was al geslaagd voor het leven toen je geboren werd. De rest is de kers op de taart of een dikke laag slagroom. Doe mij maar aardbeien trouwens. En mocht je nou net examen hebben gedaan en op 2/10e punt of volledig gezakt zijn. Dan is dat even flink balen en ben je niet blij.

Weet dat je al geslaagd bent. Dat was je altijd al, want je leeft en bent precies goed zoals je bent.