IK WEET HET NIET

Aanbod

Lifecoaching in de natuur

Voor jou

Voor de werkgever

Vertrouwenspersoon

De 3 principes

Activiteiten

Nelieke life Coaching

4,9
20 reviews

Lifecoach in Harderwijk

IK WEET HET NIET

Aan het einde van vorig jaar ging het even niet zo lekker. Een “eindejaarsdipje” zeg maar. Ik had de balans opgemaakt en was niet tevreden met de uitkomst. Niet dat ik dit niet wist, maar op het moment dat ik het ging vergelijken met vorig jaar en het jaar daarvoor werd het pas een ding.

Dat is wat wij mensen doen, vergelijken, het in de tijd zetten, analyseren en voorspellen. We willen een oorzaak en een oplossing. Meestal lost het niks op, want de uitkomst is bijna altijd anders.

Misschien herken je wel dat je allemaal je favoriete thema hebt, waar je maar over na blijft denken, in blijft hangen. Hele gedachtentreinen komen er op gang.

We weten ook, met denken los je het niet op.

Zo heb ik sinds mijn laatste opleiding tot 3 principles facilitator hele gave inzichten opgedaan, waar ik zo enthousiast over ben dat ik dat het liefste de hele dag zou willen rondbazuinen. Dat fijne gevoel en die rust dat gun ik iedereen en ik ging nadenken hoe ik dat het beste kon gaan overbrengen.

Daar is natuurlijk geen handleiding voor, je kunt alleen maar delen wat je zelf hebt gezien, samen ontdekken wat er te ontdekken valt en mensen moeten er ook voor openstaan.

Zo ging ik dus in mijn hoofd zitten bedenken hoe ik dit allemaal zou gaan combineren en inzetten in mijn coaching.

In mijn rugzak zitten nu verschillende opleidingen, life coaching, natuurcoaching, wandelcoaching en 3 principes facilitator en een berg werkervaring. Hoe leg je nu in woorden uit wat je doet. Ik kwam er niet uit.

De griep bracht uitkomst. De stekker eruit, letterlijk en figuurlijk. Laptop dicht en telefoon uit.

Soms moet je gewoon alles uit je handen laten vallen en toegeven dat je geen flauw benul hebt waar je naar op weg bent, las ik in een tijdschrift.

Ik dacht dat in binnen 2 dagen weer fris en fruitig zou zijn, maar dat duurde even iets langer.

En ineens wist ik het weer, ik knapte weer op en het werd helder in mijn hoofd. Ik kon zien dat ik mezelf in een hokje had gestopt met een verhaal erbij hoe mijn werk eruit moest zien en waar ik aan moest voldoen.

Terwijl de vrijheid, het vertrouwen voor mij zit in elk moment een open en fris nieuw moment ,waarbij er vanzelf opkomt wat je wel of niet gaat doen. Zo is het tot nu toe gegaan en heeft me gebracht waar ik nu ben.

Dat is precies hoe ik altijd de gesprekken inga, afstemmen op de ander en weten, erop vertrouwen dat het juiste in je opkomt.

Je hoeft het niet te weten, je kunt het niet weten, het komt vanzelf vanuit je intuïtie.

Na een avondje feestvieren en dansen met mijn goede vrienden was ik weer back on track.

Het maakt helemaal niet uit hoe het heet of wat ik doe.

Mensen hebben last van een probleem en hoe ze daarbij geholpen worden, welke methode je wel of niet gebruikt, dat maakt niet uit als er maar verandering, verbetering komt.

 

Dus:

Ervaar je stress en onrust?

Wil je meer plezier en ontspanning in je werk en in je privéleven?

Dan neem ik je graag mee op stap, naar buiten.

De natuur is een prachtige inspiratiebron voor hoe het leven werkt en wie je echt bent.

Buiten kom je letterlijk en figuurlijk in beweging, het ontspant, inspireert en je krijgt er energie van.

Ontdek hoe je door inzicht meer vertrouwen krijgt op het leven en weer blij bent met wie je bent.

En wat heb je aan inzicht? Dat zorgt voor veranderingen, is blijvend, je raakt dit niet meer kwijt.

 

Ik heb er zin in, we gaan samen stappen zetten, buiten de gebaande paden. Lets Go!