LENTEKRIEBELS

Aanbod

Lifecoaching in de natuur

Voor jou

Voor de werkgever

Vertrouwenspersoon

De 3 principes

Activiteiten

Nelieke life Coaching

4,9
20 reviews

Lifecoach in Harderwijk

LENTEKRIEBELS

Heb jij ook zin in de lente? Het is langer licht, het begint te kriebelen en je wilt naar buiten, erop uit. De vogels fluiten, het ruikt lente fris na een regenbuitje, in de zon is het al lekker warm en je kunt alweer in je tuin of op je balkon zitten.

De lente is de tijd van iets nieuws, van groei en ontwikkeling. Je kunt dat goed zien als je naar buiten gaat. Na een periode van rust in de winter, zie je dat de natuur elke dag veranderd. Er worden lammetjes geboren, de tulpen en krokussen schieten uit de grond, het is lichter buiten.

Zelf krijg je ook meer zin om iets te doen en om in beweging te komen. Het kan zijn dat je aan iets nieuws wilt beginnen. Je maakt plannen, je wilt stappen zetten en jezelf ontwikkelen. Dan kan op persoonlijk vlak of in je werkgebied.

Net als in de natuur is alles veranderlijk. Nu met het Corona virus, zal je waarschijnlijk je plannen bij moeten stellen. Dat vraagt om creativiteit, vertrouwen, geduld en denken in mogelijkheden. Wat kan wel i.p.v. niet.

Je kunt binnen blijven en werken, je kunt ook tussendoor naar buitengaan om uit te waaien, je hoofd leeg te maken.

Als je nu naar buiten gaat, kan je een hoop inspiratie en ontspanning opdoen. Je komt letterlijk en figuurlijk in beweging. Dat geeft energie, rust en vertrouwen.

Herken jij dit gevoel, dat je weer meer zin krijgt om iets te doen? Wat geeft jou energie in de lente?