VERLANGENS

Aanbod

Lifecoaching in de natuur

Voor jou

Voor de werkgever

Vertrouwenspersoon

De 3 principes

Activiteiten

Nelieke life Coaching

4,9
20 reviews

Lifecoach in Harderwijk

VERLANGENS

VERLANGENS

Waar verlang jij naar?

Bij verjaardagen wordt er vaak gevraagd naar je verlanglijstje. “Ik heb alles al, je hoeft niks mee te nemen. Of verras me maar met een leuke belevenis.” Persoonlijk is dat mijn favoriete cadeau. Veel leuker dan het krijgen van spullen, is samen een belevenis ervaren. Een van de redenen dat de beleving van reizen onbetaalbaar maakt. Of je nu wel of niet fysiek op reis gaat dit jaar, alleen al de gedachte aan een reis die je hebt gemaakt of graag zou willen maken, brengt je vaak al in een prettige stemming. Dit visualiseren zorgt voor een fijn gevoel.

Maar wat is het nou waar je eigenlijk zo naar verlangd? Wat is het, wat je nu niet denkt te kunnen krijgen en zou je wel heel graag willen?

Is dat rust in je hoofd, een avontuurlijker leven, een gevoel van vrijheid, een hulp in de huishouding, een legere agenda, niks moeten, iemand die je vasthoudt, meer aandacht en tijd voor jezelf en/of je relaties? Hoe kan je dat in je dagelijkse leven brengen?

Tijdens het coachen vraag ik altijd naar je verlangens.   Stel dat alles mogelijk is, wat zou je dan het allerliefste willen?

“Ja maar,” hoor ik je denken, “dat kan toch helemaal niet?” Er komen gelijk allemaal bezwaren in je op. Dat is dat kritische stemmetje in je, die er zo vaak is. Die mag je even parkeren, alle obstakels die er zijn, dat is iets voor een andere keer. Nu mag je helemaal losgaan en je uitleven op je wens. Hoe ziet het eruit als je wens helemaal gerealiseerd is? Hoe voelt het dan? Het is heerlijk om te ervaren hoe het voelt en hoe het is als je aandacht en ruimte geef aan je verlangens.

Als je jezelf toestaat, is er heel veel mogelijk.

Droom, durf, doe!