VITAMINE BUITEN

Aanbod

Lifecoaching in de natuur

Voor jou

Voor de werkgever

Vertrouwenspersoon

De 3 principes

Activiteiten

Nelieke life Coaching

4,9
20 reviews

Lifecoach in Harderwijk

VITAMINE BUITEN

Corona, het is het gesprek van de dag. Het vraagt van ons om ons hoofd erbij te houden en onszelf en de kwetsbare mensen om ons heen goed te beschermen. Juist nu is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en vertrouwen te houden. Als je goed voor jezelf zorgt kan je er ook voor een ander zijn. Voeding, rust, beweging en je gedachten zijn allemaal van invloed op je weerstand. Het kan zijn dat je loopt te piekeren over wat er al dan niet kan gebeuren, hoe het nu verder moet met je werk of een kwetsbaar familielid.

Juist nu ervaar je dingen die echt belangrijk voor je zijn, je gezondheid, veiligheid, liefde en verbinding. Als je ’s morgens wakker wordt, neem dan even de tijd om rustig op te starten, blijf even liggen, wees je bewust van je ademhaling, stretch je lijf en bedenk je eens waar je allemaal dankbaar voor bent.

Als life coach in de natuur, heb ik het geluk dat ik buiten kan werken, dat ontspant en inspireert en kan gewoon doorgaan.

Om je een hart onder de riem te steken organiseer ik een gratis mindful lenteworkshop in de natuur. Even tijd en aandacht voor jezelf, je ademhaling, je lichaamshouding en je zintuigen helemaal openzetten. Dit zorgt voor inspiratie en nieuwe energie. Ook zullen we een life coach oefening doen, zodat je meteen kennis kan maken met life coachen in de natuur.

Zo kan je ervaren dat je zelf een keuze hebt hoe je met situaties om wilt gaan.

Dit gun ik je van harte.

Ga je mee naar buiten?

Schrijf je dan nu in voor deze gratis mindful lenteworkshop op vrijdag 27 maart van 09.30 – 11.30 uur.

Locatie: verzamelen parkeerplaats de Schaapskooi Ermelo.

Max. 5 deelnemers.

De workshop is inclusief thee en iets lekkers.