Ervaringen

"Jouw coaching heeft op veel momenten gezorgd dat ik uit mijn gedachtentrein kan stappen en snel zie dat het ‘gedachten’ zijn. Ik wil het bijna een lifehack noemen 😉. Ik kan ook zeggen dat ik minder kijk naar mijn omgeving en meer ons eigen pad wandel. Twee belangrijke punten waarop ik nog groei en al veel groei en vrucht zie! Dank je wel daarvoor."

Mendy

"Nelieke is een bijzonder open, lieve vrouw waarbij je je snel op je gemak voelt. Niets is te gek.   Huilen mag, maar lachen zeker ook. Nelieke heeft een heldere kijk op het leven en hoe gedachtes en gevoelens met elkaar in verbinding staan. Door gerichte oefeningen in de natuur en heldere adviezen heb ik veel inzichten gekregen om weer uit mijn burn-out te komen."

Anoniem

"Het meeste heb ik gehad aan het inzicht hoe het denken werkt. Het leven komt en gaat en dat je mag voelen wat je wilt voelen en dat je kan beseffen dat dit weer voorbij gaat. Het heeft me rust en acceptatie gebracht. Heel fijn, open en eerlijk en een fijn gevoel, zo heb ik je als coach ervaren. "

Anoniem

"Ik heb Nelieke leren kennen als een hele open, betrokken en energieke coach. Een paar jaar geleden kwamen wij in contact en sindsdien weten wij haar regelmatig te vinden voor coachvraagstukken binnen AWL. Met haar aanpak en werkwijze krijgt zij mensen letterlijk in beweging. Daarnaast denkt ze graag mee over de vraagstukken binnen onze organisatie. Door bijvoorbeeld het organiseren van een teamsessie of een Energy Walk. Wij werken met veel plezier met Nelieke samen!"

Ilse Ansmink - HR People & Business Partner AWL

"Nelieke is een fantastiche coach en inspirerende vrouw. Tijdens de ongedwongen wandelingen in de natuur heeft ze mij geleerd terug te gaan naar mijn gevoel en daarmee rust en kracht te ervaren. Ik heb waardevolle inzichten en praktische tips gekregen, waar ik op terug kan grijpen als dat nodig is. Enorm bedankt voor je begeleiding Nelieke!"

E.L.

"Ik heb de rust teruggevonden en terug naar de basis, zoals je ongedwongen en zonder veel nadenken deed als kind zijnde. Het kind in jezelf naar boven halen zoals je was voordat je gevormd werd. Het meeste heb ik gehad aan de wandelingen in de buitenlucht en daar de toch wel diepere gesprekken dat niets gek is en dat je mag zijn wat en wie je bent. Door jou rust en openheid was het voor mij heel makkelijk om te praten over mijn verdriet en waar ik op dat moment stond. Het was met een lach en een traan. Het gevoel dat jij mij gaf was vertrouwen en veiligheid."

Anoniem

Dick Maes Broekema - In- en externe (marketing)communicatie 

"Nelieke begint haar pagina met de woorden: stel nou dat de natuur je helpt lekker te leven?
En dat antwoord heb ik met haar hulp gevonden. Bewust in het hier en nu zijn, met beiden benen letterlijk op de grond. De natuur gaf me rust en kracht wat resulteerde dat ik meer uit het hoofd ging en meer vanuit mijn gevoel ging ervaren.
Ik heb de sessies met haar als heel prettig ervaren. Er waren (voor mij) lastige momenten, maar er wordt zeker ook gelachen. Daarnaast stelde zij de vragen zo dat je zelf je eigen antwoorden gaat geven.
Dat is natuurlijk ook de bedoeling, maar ik vond het heel bijzonder om dit te ervaren.
Dankjewel Nelieke voor jouw ondersteuning in dit proces!"

Angelique

"Het begint er langzaam op te lijken dat er weer wat meer mogelijk gaat zijn, maar de afgelopen anderhalf jaar was voor ons team een behoorlijke beproeving. Door het thuiswerken viel het plezier dat we altijd samen hebben deels weg en bleef vooral keihard werken over, met alle gevolgen van dien.

Wij hebben uiteindelijk Nelieke gevraagd om onze mensen individueel te begeleiden in het omgaan met deze nieuwe situatie. Daarnaast was Nelieke ook een uitstekend klankbord voor ons management team. We hebben veel waardevolle lessen geleerd waar we naar mijn overtuiging ook in de toekomst volop profijt van gaan hebben.

Dankjewel Nelieke voor je ondersteuning de afgelopen tijd, dankzij jou komen we sterker dan ooit uit deze moeilijke periode."

Rian Verhagen - Managing Partner SHCC

 

"Met Nelieke een fantastische zeilreis naar Schotland gemaakt. Onthaasten, ontstressen en tot jezelf komen. En dat is helemaal goed gelukt!"

Adinda

"Ik voelde mij gelijk op mijn gemak op helemaal open te zijn. Jouw open kijk op het leven vind ik zeer bewonderenswaardig. Ik weet zeker dat nog veel mensen een hoop van je gaan leren en ik hoop deze kennis ook over te dragen aan mensen die even helemaal vast zitten in hun hoofd."

Evert

"Nelieke heeft mij enorm geholpen om vanuit het dal waar ik in zat te komen naar mijn wens: een plek met overzicht, rust en aandacht voor mijzelf.
Het wandelen in de natuur tijdens de coaching en de link tussen de natuur en mezelf gaven me inzichten waar ik nu nog steeds wat aan heb."

Moniek

"Ik heb Nelieke in mijn rol als Office Manager benaderd toen bleek dat een collega niet meer lekker in zijn vel zat. Eerst heeft zij gedegen research gedaan naar onze organisatie en daarna naar de situatie van de betreffende collega. Er bleek een match. Nelieke heeft met behulp van meerdere sessies de collega weer structuur en perspectief geboden, waarna hij stapsgewijs weer op volle kracht is teruggekeerd binnen het team. Na hem volgden er naar volle tevredenheid meer en het contact met Nelieke blijkt een waardevolle toevoeging en go-to voor de organisatie.

Lot van de Weerdt - Management Assistent SHCC

"Door Nelieke heb ik mezelf weer terug gevonden!
Nelieke is professioneel en je voelt je heel snel op je gemak bij haar waardoor er goede diepe gesprekken komen."

John

"Ik heb het coachingstraject, na een burn out, als zeer positief ervaren. Door de boswandelingen en juiste gesprekken er achter gekomen dat er meer is dan werk. Heb de balans tussen privé en werk weer beter terug gevonden. Nelieke is een rustig persoon en ze weet de juiste vragen te stellen. Sommige dingen weet je zelf wel maar zitten te diep en door de goede gesprekken kwam ik meer bij mezelf. Een aanrader dus!"

Richard

"Door het hele traject heb ik meer zelfvertrouwen gekregen. Ik ben wie ik ben, met alles wat daar bij komt kijken.
Dat werkt ontwapenend en relaxed. Wanneer je jezelf mag zijn is het leven een stuk eenvoudiger in alle opzichten.'

C.v.N.

"If you are asking yourself the question if you need help in the form of a Life coaching then you know the answer 😉 If your path crosses Nelieke's, consider yourself lucky and jump right in. She will support and guide you with great care."

C.G.

"Nelieke is a great coach. She is super easy to talk to and knows how to guide you through the conversation and when to ask the right questions. She really helped me slow down and reconnect with myself. Highly recommended!"

Joanna

"Nelieke was an amazing influence in my life during a tough period. She has a calming and non-judgemental energy that helped me find clarity, peace and understanding."

Michelle

"Ik heb een energie groepswandeling gedaan. Met Nelieke komt het kind in je naar boven. Daarmee het gevoel van vrijheid, spelen, ondeugd en geluk ook. Ze benadert je open en stelt nieuwsgierige vragen die losmaken wat vast zit. De combinatie met de natuur vond ik heel verrijkend en helend. Echt een aanrader om de natuur in te gaan maar ook met een groep op pad te gaan. Het brengt je onverwachts veel."

Gisela

"Het coachen heb ik als opluchtend en ordenend ervaren. Ik had veel gedachtes en emoties. Het coachen heeft mij geholpen deze op een rijtje te zetten en filteren welke gedachten waar vandaan kwam en hoe ik sommige gedachtes kan laten gaan.
Het meeste heb ik gehad aan het moment van realisatie dat ik geen erkenning van anderen nodig heb om goed genoeg te zijn.
Ik heb bereikt dat ik echt voel dat ik goed ben zoals ik ben."

Anoniem

"Nelieke is een geweldige coach met een goed luisterend oor. Ze weet interessante info in je naar boven te halen. Met haar hulp leerde ik bewuster om te gaan met mijn leven en de dagelijkse struggles. Ik zie het uiteindelijk als een goede basis voor verdere zelfontwikkeling. De aanpak om in de natuur af te spreken werkt daarnaast fantastisch. Ik kan het iedereen aanraden die aan zichzelf wil werken."

A. Anonymus

"De coaching heb ik als zeer prettig, ongedwongen, warm, maar zeker ook inzichtgevend en confronterend ervaren. Tijdens de wandelingen straalde Nelieke rust, acceptatie en warmte uit zonder haar professionaliteit te verliezen. Ze kan heel goed luisteren zonder te oordelen, ze weet je terug te brengen naar de kern. Ik heb erg veel gehad aan onze gesprekken en kan een traject bij haar van harte aanbevelen."

Ellen

"Wandelen in de natuur helpt enorm om uit je hoofd te komen. Ik heb zo al wandelend geleerd mijn zintuigen te gebruiken en te voelen. Dit is een waardevolle les voor mij die ik nu ook dagelijks toepas. Daardoor ervaar ik veel meer rust en overzicht in mijn dagelijkse (werk)leven."

Kees

"Nelieke is een zeer prettig, energiek en positief persoon. Zij kan heldere vragen stellen en jezelf bij je inzichten brengen. Doortastend naast momenten van stilte. Dit doet zij tijdens een mooie boswandeling, waar je dicht bij de natuur staat en zelfinzicht belangrijk zijn. Nelieke geeft je de rust en de "paden" om zelf te voelen en te ontdekken. Dankjewel Nelieke

Gwen

"Ik heb Nelieke als coach als heel prettig ervaren. Nelieke straalt vertrouwen uit en heeft een fijne energie. Nelieke is eerlijk, integer en gebruikt ook humor in haar coaching.
Door de juiste vragen te stellen en tools in te zetten heb ik inzicht gekregen en het heeft het mij ook meer rust gegeven.
Wat op haar site staat is zo waar!!
….100% garantie dat je in beweging komt.
….100% garantie dat je inzichten krijgt."

Marja

"Mezelf zijn en blijer zijn met wie ik ben, dat was wat ik wilde bereiken. En dit is gelukt dankzij Nelieke. Ik had goede gesprekken met haar over hoe mijn brein werkt door middel van de bus. Maar ook praatte ik met haar over hoe ik vroeger in hokjes werd gestopt omdat ik altijd als verlegen en een nerd bestempeld werd. Nu ben ik een soort bloem die open is gegaan. Ik durf vaker nee te zeggen en denk ik veel situaties eerst aan mezelf voordat ik altijd voor iedereen klaarsta. Ik sta sterker in mijn schoenen en daar heeft het coachingstraject aan bijgedragen."

M.V.

"Nelieke verstaat de kunst van het doorvragen zonder af te wijken van de coachvraag: dat siert haar. Ze geeft voldoende ruimte om even van je af te kletsen, maar laat zich niet gebruiken als dure praatpaal. Als coach straalt ze rust, begrip en liefde uit en benut ze de rust en energie van de natuur om je uit te dagen in gesprek te gaan met jezelf door je spiegels voor te houden. Ik ben tijdens onze sessies tot waardevolle inzichten gekomen waar ik weer verder mee kan."

Olav

"Het traject met Nelieke heb ik als heel goed en fijn ervaren. Echt aandacht en inleving in mij als persoon. Maar soms was ze ook heel kritisch naar mij, alleen maar om me verder te helpen. Juist hierdoor kreeg ik inzichten en gaf het mij uiteindelijk antwoorden op mijn vragen. De rust en mooie inzichten in de natuur hebben ook erg bijgedragen aan mooie momenten."

Marianne

Nelieke straalt zoveel rust en vertrouwen uit, en in combinatie met de natuur ben je in no time je stress kwijt. Met haar groepswandeling 'nieuwe energie' hielp ze mijn energie te verplaatsen van mijn hoofd naar mijn hart. Absoluut een aanrader!

Frances

"Het was erg succesvol.
We hebben het doel, die ik in het begin heb gesteld, behaald!
Ik voelde mij erg op mijn gemak en durfde mij zo ook kwetsbaar op te stellen tijdens de oefeningen.
Zo heb ik veel inzichten gekregen, hoe ik mij altijd staande wist te houden en hoe ik dat in de toekomst anders ga doen.

Mijn lichaam heeft aangegeven dat het niet meer verder kon op deze manier. Ik merkte dat ik dit zelf niet kon oplossen en heb daarom hulp gezocht bij Nelieke. Ik had altijd het idee dat ik van alles MOET doen en dit dan GOED moet doen (opzoek naar complimentjes). Door middel van oefeningen ben ik tot inzicht gekomen dat ik veel leuker ben als ik ook af en toe mijn rust pak en goed voor mijzelf zorg."

Iris

"Ik voel me weer vrij! Nadat ik contact op heb genomen met Nelieke, omdat ik mezelf kwijt was. Na 4 maanden voel ik me weer vrij, veel zelfverzekerder en kan mijn grenzen aangeven."

Meta

"Wat een rust en kennis heeft Nelieke, ze weet je diep te raken. Je ogen te openen en ook te laten zien hoe het anders kan. Soms is dat eng, maar zo de moeite waard. Een verbeterde versie van jezelf worden, heel fijn."

Gea

"Door haar fijne coaching heb ik nieuwe keuzes durven te maken. Ik maak nog vaak gebruik van haar tools. Ze is een positieve coach en prettig om mee te praten."

Alien

"Door de prikkelende vragen en het leren stilstaan bij je gevoel brengt Nelieke je daar waar je hoort....bij jezelf."

Janita

"Nelieke is een inspirerende vrouw die je weet te raken en wakker te schudden. Zij kan op een warme manier zeer scherp zijn.
Ik kan de groepssessies in de natuur van harte aanbevelen, het heeft mij nieuwe inzichten gegeven over mijzelf. Ook in een groep kom je zeker ook persoonlijk bij Nelieke tot je recht."

Wietske

"Een ontzettend lieve fijne en positieve coach die concrete handvatten biedt om doelen te behalen. Als ook iemand waarmee het veilig en fijn is om mee te praten. Alvast bedankt!"

Gerike

"Nelieke stelt je direct op je gemak. Met haar warme en rustige stem kom je al snel in een ontspannen sfeer. Ze vraagt goed door om tot de kern te komen, daarna laat ze je zelf nadenken. Ze vult je aan, maar vult niets in. Ze is gedreven en haalt alles uit de kast om je verder te helpen. "

Mariska

Door het hele traject heb ik meer zelfvertrouwen gekregen. Ik ben wie ik ben, met alles wat daar bij komt kijken. Dat werkt ontwapenend en relaxed. Wanneer je jezelf mag zijn is het leven een stuk eenvoudiger in alle opzichten.
C.v.N.