Coach

Dienstverlening

Wandelcoaching voor groepen

Wendbaar.nu Buitengewone Teams

Zakelijke mediation

Situatie

Ik ben bang

Ik ben onzeker

Ik heb stress

Nelieke life Coaching

4,8

sterren google

18 reviews

Lifecoach in Harderwijk

Bekijk reviews

Hoe werkt de coaching?

We gaan buiten in de natuur ontdekken hoe de menselijke ervaring werkt en wie je echt bent. Samen op pad, zodat je letterlijk en figuurlijk in beweging komt. Soms begeven we ons buiten de gebaande paden. We kijken met een open en nieuwsgierige blik. We ontdekken dat de regels, aannames en overtuigingen die je hebt, eigenlijk allemaal uit gedachten bestaan en vragen ons af of ze wel waar zijn. Misschien blijkt dat het allemaal verzonnen is!

Ik heb geen ingewikkelde formules, methodes of stappenplan om je doelen te bereiken. Door inzicht in de werking van de menselijke ervaring en het ontdekken wie je echt bent, wordt alles vanzelf makkelijker. Zowel op je werk als privé.

Wil jij dat ook?

Sta je open voor (grote) verandering? Een fris uitgangspunt voor je leven? Vraag jij je ook af of de dingen anders zouden kunnen zijn dan je nu gelooft, dan hoe je nu denkt, leeft en alles ervaart? Buiten de gebaande paden, buiten je denkgrenzen, ligt alle ruimte en vrijheid die je je wenst. Of eigenlijk; die je al bent!

Nieuwsgierig? Je bent van harte welkom om samen te ont-dekken wat eerder bedekt werd door labels, overtuigingen, gedachtepatronen en aannames.

Meer weten?

“Door deze inzichten ervaar ik meer gemak, rust, ontspanning, vrijheid in mijn werk en leven.”

Of laat je inspireren

HOE INTEGER BEN JIJ?

Hoe integer ben jij? Tijdens mijn training als Vertrouwenspersoon werd ik gevraagd om mijn integriteit te beoordelen....

“IK WEET NIET WAT IK MORGEN MOET ZEGGEN.”

Omgaan met rouw en verlies op de werkvloer: tips voor werkgevers en werknemers “Ik weet niet wat...

“IK HEB ER DE HELE NACHT NIET VAN GESLAPEN”

Begeleiding tijdens gesprekken: een steun voor medewerkers “Ik heb er de hele nacht niet van geslapen,” zegt...